Besplatna SEO optimizacija sajta za Google

Besplatna optimizacija sajta je usluga koju nudimo bilo kom vlasniku web sajta. Sve što je potrebno je samo da nam se javite. Za razliku od napredne, besplatna optimizacija sajta uključuje opzimizaciju samo ključnih faktora sa manje obaziranja na sitnije detalje. Ovo ne znači da vaš web sajt neće biti optimizovan i da će vrlo malo napredovati, naprotiv, korigovanjem najbitnijih elememanata vrlo brzo će google rang drastično da se poboljša.

Iz čega se sastoji besplatna SEO optimizacija sajta:

Istraživanje ključnih reči i konkurencije

Vrši se kratko istraživanje ključnih reči i jačine konkurencije. Ukazujemo na greške ili na eventualni pogrešan odabir i korišćenje ključnih reči.

Ispravljanje grešaka u html/css kodu

Obzirom da je u pitanju besplatna optimizacija sajta, ne možete očekivati ni da ćemo baš detaljno "prečešljati" kompletan html/css kod ali ćemo se fokusirati na one greške koje mogu negativno da utiču da pozicija na googlu bude prilično loša. Pojedine greške mogu čak da vas koštaju i potpunog izbacivanja sa google pretrage.

Optimizacija naslova i sadržaja

Ovo je definitivno najvažniji faktor! Google konstantno menja svoje algoritme za pretragu ali ono što ostaje je sadržaj stranica! Džaba sva optimizacija ako sadržaj nije kvalitetan! Ono šta ćemo mi odraditi zarad optimizacije sadržaja je efikasno uskladjivanje naslova i sadržaja (naravno uz iztopmenu ili samo predlog izmene) sa ostalim elementima stranice i ubrzo, vaša pozicija na googlu će biti mnogo viša nego što je trenutno!

Optimizacija ključnih html faktora

Kao što smo potopmenuli, besplatna optimizacija sajta u ovoj fazi neće uključivati danonoćno čačkanje po html/css kodu ali ćemo one očigledne i najbitnije elemente pokušati što bolje da uskladimo. Neki od ovih faktora su naziv stranice, pozicioniranje h tagova, dodavanje odgovarajućih atributa slikama itd. Loša optimizacija sajta iz ove perspektive, dešava se jer mnogi web dizajneri ne obraćaju pažnju na sam kod već jedino na izgled sajta.

Izveštaj - presek aktivnosti

Kada besplatna optimizacija sajta bude završena, odnosno u roku od 2-3 dana od dana kada smo preuzeli zahtev. Uz vaše html/css fajlove (ukoliko smo ih dobili) dobijate i detaljno opisan izveštaj o svim izvršenim promenama, i to ne samo šta je promenjeno već i objašnjenje zašto je promenjeno.

Izveštaj - predlog budućih aktivnosti

Na kraju, dobijate još jedan izveštaj, odnosno predlog budućih aktivnosti koje biste trebali da preduzmete zarad dodatne optimizacije sajta.

seo paketi